Vant med bilde av utendørsyoga

Reklame: Neste utgivelse er 11. mai. 

Vi på FremoverLab (markedsavdelingen i Fremover) tror på det å snakke posisitvt om hverandre. Vi tror også at ved å dele de gode hverdagsopplevelsene, vil vi kunne styrke stolthetsfølelsen vår. Dette tror vi igjen har ringvirkninger til enda større økt trivsel og styrking av nåværende og framtidig næringsliv. 

Vi ønsker derfor å sette fokus på nettopp på å spre positivitet og dele de gode opplevelsene. En gang i måneden har markedsavdelingen et bilag i Fremover. Bilaget, Ka skjer, skal være et positivt bilag hvor vi fokuserer på alt det positive vi har rundt oss - både av aktiviteter, festivaler og god service og nydelig natur. 

Men for å lykkes i å spre positivitet, ønsker vi nå hjelp fra Fremovers lesere. 

Hvilke opplevelser vil du fremsnakke?

Fikk du god service når du var på shopping? Var middagen du spiste på restauranten bedre enn forventet? Ta et bilde, legg det ut på Instagram og tagg det med #FrSåBra

Digger barna dine en av byens lekeparker? Har du grillet pølse i en av de mange gapahukene i regionen eller har du hatt en flott fjelltur? Tagg bildet på instagram eller last opp bildet ditt direkte her: 

Et utvalg bilder vil bli trykket i bilaget, Ka skjer. Hver måned kårer vi en vinner, hvor beste bilde vinner 500 kroner. 

Se flere bilder som allerede er bitt tagget med #FrSåBra

2.5 2016 13:25