Glade barn fra Barneløpet 2015.

En gjentakende suksess

REKLAME: 3. september arrangeres barneløpet for 11. gang.  

- Tradisjonen tro føler jeg på meg at det både blir fint vær og at det er mange barn som kommer til å stille til årets Barneløp, sier Lise Bang Ericsson.

Barn hjelper barn

Det er  11. gang at Fremover i samarbeid med RCF arrangerer Barneløp i Narvik. Deltakeravgiften for Barneløpet er 100 kroner, og pengene går uavkortet til Ragnars Care Foundation.

- Tilbakemeldingen jeg får fra barna, er at de vet at de vet hvorfor de løper og at pengene fra Barneløpet går til å hjelpe andre barn. Selv små barn vet om den jobben vi gjør for å hjelpe barn i andre land, forteller Ericsson.

Det er likevel ikke det som skal være fokuset for barna når de deltar på Barneløpet.

- Nei, det viktigste er at barna har det gøy og får en god opplevelse under Barneløpet, understreker hun.


Lise Bang Ericsson ønsker store og små velkommen til årets barneløp.

Enda mer gøy for barna

I år er løypa lagt litt om. Mens starten er i krysset ved Domus, er målgangen utenfor Det 4. Hjørnet.

- Å ha målgangen utenfor Narviks nye storstue, var helt naturlig Her blir det aktiviteter for store og små, sier hun og forklarer at blant annet skal både Krigsmuseet og biblioteket skal ha åpent. Punktum skal ha uteservering, og mellom Det 4. Hjørnet og Scandic skal det være lekeland. 

Også salgssjef i Fremover, Tonje Sollie, gleder seg til årets Barneløp.

- Vi på Fremover er glade for å være med å arrangere slike aktiviteter for barn i regionen vår, sier Sollie.

- Løypa er kjempefin. Med de aktivitetene vi har fått til sammen med en rekke gode samarbeidspartnere fra næringslivet i Narvik, så vil dette bli en fin dag for både barn og voksne.

Både Sollie og Bang Ericsson er spent på årets deltakelse.
- Vi håper mange har anledning til å stille på årets Barneløp og at vi slår tidligere deltakerrekorder, sier Bang Ericsson.


Arrangører: Salgssjef i Fremover Tonje Sollie, Anders og Lise Bang Ericsson i RCF og medierådgiver i Fremover Marielle Eriksen.

 

19.8 2016 15:04